Tgrt Haber
16 Ekim 2017 11:03

Şehitler Anıtı’nın yapımı devam ediyor

Beşiktaş’ta Şehitler Tepesi’nin karşısında şehitler için yapılmaya başlanan anıtın son hali havadan görüntülendi. Görüntülerde, ay yıldız simgesinin bittiği, polis amblemin ise yapımının devam ettiği görüldü.

Şehitler Anıtı’nın yapımı devam ediyor
15 temmuz,şehitler anıtı,vodafone park,şehitler tepesi

İstanbul’da 10 Aralık 2016’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Park çevresinde meydana gelen terör saldırılarında 39’u emniyet mensubu, 46 kişi şehit olmuştu. Hain saldırıdan sonra Beşiktaş Belediyesi Meclis’inin kararıyla “Beleştepe” olarak bilinen yerin ismi “Şehitler Tepesi” olarak değiştirilerek buranın karşı kısmına şehitlerin anısına anıt dikilmesine karar verilmişti. Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan anıtın son hali havan görüntülendi. Yapımı devam eden anıtın havadan çekilen görüntülerinde ay yıldız simgesinin tamamlandığı görüldü. Yapım çalışmaları süren anıtta polis ambleminin de yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...