Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 10:22 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 10:28

Şiddet gördüğü eşi cezaevine girince sinir krizi geçirdi, eşyaları pencereden aşağı attı

Şişli’de eşinden şiddet gören bir kadın, kocasının cezaevine girdiğini öğrenince çocuklarıyla birlikte ortalıkta kaldığını iddia ederek eşyalarını pencereden aşağı attı. Gözaltına alınan kadın, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken cadde ise adeta savaş alanına döndü.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
şişli,kadına şiddet

İstanbul Şişli’de şiddet gördüğü eşinin cezaevine girdiğini öğrenen bir kadın, sinir krizi geçirerek tüm eşyalarını pencereden aşağı attı. Caddeden geçen vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırırken kadının, evde bulunan kızlarına da şiddet uyguladığı öne sürüldü.

EŞİ CİNAYETTEN TUTUKLANDI

Şişli Mecidiyeköy’de, önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, geçtiğimiz pazar günü polis ekipleri tarafından bir cinayet olayına karıştığı iddiasıyla yere yatırılarak kelepçelendikten sonra gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şiddet gördüğü eşinin cezaevine girdiğini öğrenen ve çocuklarıyla ortada kalan kadın ise sinir krizi geçirdi.

Şiddet gördüğü eşi cezaevine girince sinir krizi geçirdi, eşyaları pencereden aşağı attı

Ne yaptığını bilmeyen kadın evinde bulduğu tabak, çanak, bardak ve benzeri eşyalarını camdan aşağıya attı. Vatandaşların neye uğradığını şaşırdığı olayda, cadde adeta savaş alanına döndü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

‘EŞİM CEZAEVİNE GİRİNCE BİR BAŞIMA KALDIM’

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kadını sakinleştirdikten sonra polis otosuyla emniyete götürdü. Emniyette ifadesi aldıktan sonra serbest bırakılan kadının, eşi cezaevine girdiği için çocuklarıyla bir başına kaldığını ve bu yüzden sinirlerine hakim olamayarak olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

ÇOCUKLAR AMCANIN HİMAYESİNDE

Olayın gerçekleştirdiği esnada ise iki kız çocuğundan birini de tokatladığı iddia edilen kadın evine döndü. Çocukların ise amcaları tarafından muhafaza altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...