Tgrt Haber

Şiddetli öksürük hayatını mahvetti

07 May 2021 08:24
Şiddetli öksürük hayatını mahvetti
öksürük,kovid 19,istanbul

İstanbul'da Selim Karaoğlu isimli bir vatandaş öksürük nedeniyle hastaneye gitti. Sağlık görevlileri Karaoğlu'nun koronavirüs olduğunu sandı ama testi negatif çıkınca gerçek ortaya çıktı. Karaoğlu'nun şiddetli öksürük nedeniyle 6 kaburgasının kırıldığı anlaşıldı.

İstanbul Sultanbeyli’de oturan Selim Karaoğlu, geçen yıl şiddetli öksürük şikâyetiyle hastaneye başvurdu. Covid-19 testi yapılan şahsın sonucu negatif çıktı. Hasta evine gönderildi ancak öksürükleri daha da şiddetlendi, vücudunda ağrılar başladı. Farklı bir hastaneye giden Karaoğlu’nun çekilen tomografisinde 6 kaburgasının kırık olduğu anlaşıldı. Şahsın vücuduna platin ve teller takıldı.

5 AY KIRIK KABURGALARLA GEZDİ
Bu tedavinin bir işe yaramadığını belirten Karaoğlu, vücudunda kanamalar başladığını belirterek “Beş ay boyunca kırık kaburgalarla gezdim. Ardından 4 kere ameliyat oldum. Ancak taktıkları platinler tutmadı, bağladıkları tel koptu. Sırt bölgemde şişlikler oluştu. Vücudum sürekli kanıyor” dedi.

Şiddetli öksürük hayatını mahvetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...