Tgrt Haber
02 Ekim 2023 08:37 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 08:42

Şişli'de lüks cip beton direğe hızla çarptı! Parçaları bir evin içine girdi

Şişli’de tünelden çıkan lüks cip hızını alamayarak beton direğe çarptı... 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayda. aracın parçaladı bir evin içine girdi.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kaza,şişli,istanbul,cip

İstanbul'un merkezi ilçelerinden Şişli'de Kağıthane Tüneli’nden hızını alamayarak çıkan lüks cip, viyadüğün beton direğine çarptı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

SÜRÜCÜ AĞIR YARALI

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre kaza, sabaha karşı 4 sıralarında Kağıthane Tüneli Şişli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tünel çıkışında hızını alamayan S. T. kontrolündeki lüks cip, önce yeşil alana, ardından da viyadüğün beton direğine çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 4 dört kişi araçta sıkıştı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ve sağlık ekiplerinin yarım saatlik çalışmalarıyla yaralanan 4 kişi sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü S.T. ağır yaralı olarak, beraberindeki H.A., C.A ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

EVİNE PARÇA GİREN KADIN KONUŞTU

Bu arada şiddetli kaza sonrası cipten kopan bazı parçalar olay mahallinin yanındaki bir evin camından içeri girdi. Ev sakini Selin Can, yıldırım gibi bir ses duyduğunu belirterek "Ben karşıdaki blokta oturuyorum. Tam da yağmur yağdığı için camı kapatmaya gittim. Birden önüme şöyle bir parça düştü.Daha sonra yıldırım gibi bir ses duyduk. Dışarı baktığımızda çığlık sesi duyunca koşarak arkadaşlarımla indim” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...