Tgrt Haber
16 Ocak 2022 15:18

Siyasetçi ve yazar Aykut Edibali’e veda…

Hayata gözlerini yuman Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, son yolculuğuna uğurladı.

Siyasetçi ve yazar Aykut Edibali’e veda…
illet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali,Aykut Edibali cenaze

Hayatını kaybeden Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali'nin cenazesi Marmara İlahiyat Camii'nde kılınan namazın ardından Üsküdar'daki Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

ÇOK SAYIDA KATILIMCI 

Siyasetçi ve yazar Aykut Edibali için Üsküdar'da bulunan Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Edibali'nin ailesi başta olmak üzere TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 80 yaşında hayatını kaybeden Edibali için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namaz öncesi Edibali ailesinin yanına gelen Baskanvekili Binali Yıldırım ve Meclis Başkanı Şentop başsağlığı diledi. Kılınan namazın ardından Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali'nin cenazesi Üsküdar'daki Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...