Tgrt Haber

Sokak ortasında katliam! Kız arkadaşını öldürdü, aynı silahla intihar etti!

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2023 20:34 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 20:39
antalya,cinayet

Antalya'da Batuhan Cambak adındaki şahıs sokak ortasında tartıştığı kız arkadaşını silahla ateş ederek öldürdü. Şahıs, olay yerinden 300 metre uzaklaştıktan sonra bu kez kafasına ateş ederek intihar etti.

Antalya'da kız arkadaşı ile sokak ortasında tartışan Batuhan Cambak, kız arkadaşını öldürdükten sonra kendi kafasına ateş etti. 22 yaşındaki şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan olay çevredeki vatandaşların kanını dondurdu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Olay, saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862. Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 23 yaşındaki Batuhan Cambak ile kız arkadaşı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Merve Girişmek sokak ortasında tartışmaya başladı.

Antalya'da Batuhan Cambak adındaki şahıs sokak ortasında tartıştığı kız arkadaşını silahla ateş ederek öldürdü.

KIZ ARKADAŞININ KAFASINA ATEŞ ETTİ

Tartışma sırasında Batuhan Cambak, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartıp kız arkadaşını kafasından vurdu. Hızla olay yerinden koşarak kaçan genç, yaklaşık 300 metre ileride 6864. Sokak'ta silahı başına dayayarak ateşledi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Antalya'da Batuhan Cambak adındaki şahıs sokak ortasında tartıştığı kız arkadaşını silahla ateş ederek öldürdü.

Batuhan Cambak özel bir hastaneye kaldırılırken, Merve Girişmek ise Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç kız hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti, diğer gencin de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...