Tgrt Haber

Solotürk ve komandoların gösterisi büyük ilgi gördü

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2024 15:09 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 15:10
solotürk,komando

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümünde düzenlenen Solotürk ve komandoların gösterisi büyük ilgi gördü.

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında stadyumda ilk olarak Türk Hava Kuvvetleri'nin tek F-16 ile gösteri yapan Solotürk ekibi Erzincan semalarında uçuş gerçekleştirdi. Solotürk ekibi izleyenleri adeta mest etti. Ardından Erzincan Komando Birliği gösterisini gerçekleştirdi. Komando Marşı'nı okuyan askerlere vatandaşlarda hep bir ağızdan eşlik etti.

Solotürk ve komandoların gösterisi büyük ilgi gördü - 1. Resim

KATILIM YOĞUN OLDU

Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğe katılım çok oldu. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Mustafa Sarıgül, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Belediye Başkanı Bekir Aksun ile oyuncu Oktay Kaynarca gösterileri tribünden izleyerek ekipleri tebrik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...