Tgrt Haber
18 Kasım 2021 09:08

Son dakika: 13 ilde kaçak tütün ve sigara operasyonu: 46 gözaltı

Son dakika haberi: İstanbul merkezli 13 ilde kaçak tütün ve sigara operasyonu yapıldı. 63 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 46 şüpheli gözaltına alındı

Son dakika: 13 ilde kaçak tütün ve sigara operasyonu: 46 gözaltı
istanbul,tütün,kaçak,kaçak sigara

Kaçak tütün ve tütün ürünü satıcılarına İstanbul merkezli 13 ilde operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda 10 tonun üzerinde ürün ele geçirildi.

İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen kaçak nargile tütünü operasyonunda 10 ton ürün, bin 870 paket kaçak sigara, 291 bin 616 dal dolu makaron ile bin 250 tane puro ele geçirildi. Dün yapılan eş zamanlı baskınlarda, kaçak tütün mamulleri ile bağlantılı 46 şüphelinin yakalandı.

Emniyet ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu 13 ilde organize şekilde faaliyet gösterdikleri belirlenen şebeke üyelerinin, polise yakalanmamak için ikametlerinin odalarını sahte ve kaçak nargile tütünü imalathanesine dönüştürdükleri ortaya çıktı.

Şahısların, peynir tenekeleri, çay paketleri, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri arasına gizledikleri kaçak tütünlere ise yasal kargo görünümü vererek illegal yollarla piyasaya sürdükleri ve yüksek miktarda haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...