Tgrt Haber
02 Ekim 2023 08:44 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 08:53

Son dakika! 2 ilde terör operasyonu: 20 gözaltı... HDP yöneticileri de var... Bakan Yerlikaya duyurdu

Ankara'daki bombalı saldırının ardından dikkat çekici bir terör operasyonuna daha imza atıldı. Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da bulunduğu öğrenildi.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! 2 ilde terör operasyonu: 20 gözaltı... HDP yöneticileri de var... Bakan Yerlikaya duyurdu
terör operasyonu,istanbul,ali yerlikaya

Ankara'daki bombalı saldırının ardından dikkat çekici bir terör operasyonuna daha imza atıldı. Bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da bulunduğu öğrenildi.

EŞ ZAMANLI BASKIN

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma yürüttü. Bölücü terör örgütünün faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan örgüt mensuplarına yardım toplayan; sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şüpheliler tespit edildi. Şüphelilerin yakalanmalarına yönelik İstanbul’da ve Kırklareli’nde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul'da 11 ilçede ve Kırklareli’nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1708716320252928291

Gözaltına alınanlar arasında HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da bulunduğu öğrenildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...