Tgrt Haber

Son dakika... Akdeniz beşik gibi: Antalya açıklarında korkutan deprem!

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2023 09:24 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 09:39
Son dakika... Akdeniz beşik gibi: Antalya açıklarında korkutan deprem!
antalya,deprem,afad

Son dakika haberi: Antalya'da sabah saatlerinde deprem paniği yaşandı. AFAD, Gazipaşa ilçesi açıklarında 3,9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

Akdeniz bölgesi beşik gibi sallanıyor. Bölgede gece yarısı meydana gelen depremin ardından sabah saatlerinde bir sarsıntı daha oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya'da 3,9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Gazipaşa ilçesi açıklarında saat 09.09'da meydana gelen depremin derinliği 31 kilometre olarak ölçüldü.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1717062943982952739

Öte yandan Akdeniz gece saatlerinde de depremle sarsıldı. Saat 03.36'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremin derinliğinin 43.9 kilometre olduğu açıklandı.

AFAD SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde meydana gelen depremleri dakika dakika resmi sitesinden paylaşıyor. AFAD'ın son depremler listesini görmek için tıklayınız.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...