Tgrt Haber

Son dakika! Bağdat Caddesi'nde yıldırım düşen binada yangın çıktı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Kasım 2023 23:36 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 23:47
,Kadıköy

Son dakika! Akşam saatlerinde Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan Feneryolu semtinde meydana gelen olayda yangın paniği yaşandı. İddialara göre, bölgedeki bir binaya düşen yıldırım yangına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü.

Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda sağanak yağış sonrasında sitenin çatısına büyük bir gürültüyle yıldırım düştü.

15 katının tamamı boş olan binanın çatısı yıldırımın düşmesinin ardından kısa sürede alevler sardı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

2 SAATLİK ÇALIŞANIN ARDINDAN SÖNDÜRÜLDÜ 

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla yangın söndürülürken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay esnadında sokakta bulunan Eren Akagündüz isimli vatandaş, "Şiddetli bir ses geldi. Yıldırım düşmüş ve itfaiye ekipleri müdahale etti" dedi.

Son dakika! Bağdat Caddesi'nde yıldırım düşen binada yangın çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...