Tgrt Haber
27 Eylül 2023 18:42 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 20:00

Son dakika! Bakan Fidan, Ermenistanlı mevkidaşıyla görüştü 

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede  iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgesel meseleler ele alındı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Bakan Fidan, Ermenistanlı mevkidaşıyla görüştü 
Hakan Fidan,Ermenistan

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde bölgesel gelişmeler ve gündemdeki konular ele alındı.

Bakan Fidan, BM dönüşünde de Azerbaycan'a desteklerini iletmiş, Ermenistan ile sözlerin tutulması konusunda temsaların sürecini söylemişti.

ERMENİSTAN'A 'FIRSATI DEĞERLENDİR' MESAJI

Fidan açıklamasında, "Temaslarımızda Azerbaycan’ın haklı davasında daima yanında olduğumuzu yineledik. Azerbaycan’ın son operasyonu güney Kafkasya’da istikrar ve normalleşme için yeni bir fırsat penceresi aralamıştır. Bu fırsat penceresini vakit varken Ermenistan’ın daha iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Komşu coğrafyamızda barış istikrar ve refahın hakim kılınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuşmuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...