Tgrt Haber
23 Ekim 2021 13:11

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurları tehdit eden sözlerine tepki göstererek, "Muhalefet memuru tehdit ediyor. Memur olarak görevinizi yaptığınız sürece hiç kimse kılınıza dokunamaz. Oyuna gelmeyin" dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti,Eskişehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurlara seslenerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına riayet edilmemesi istedi. Erdoğan, "Muhalefet memuru tehdit ediyor. Memur olarak görevinizi yaptığınız sürece hiç kimse kılınıza dokunamaz. Oyuna gelmeyin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bugünlere büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların fedakarlıklarıyla geldik. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize önünde sonunda ulaşacağız" ifadelerini kullandı. 

BİZİM POLİTİKAMIZI ANLAYAMIYORLAR

Afrika gezisini değerlendiren Erdoğan, "Afrika gezimizde farklı alanlarda 7 anlaşmaya imza attık. Afrika daha 15-20 yıl öncesine kadar Türkiye'nin hiçbir varlık göstermediği bir coğrafyaydı. Ufku dar olanlar ufku Ankara'nın ötesine geçemeyenler bizim çok yönlü politikamızı anlayamıyorlar. Hayatında hiç ticaret yapmamış kifayetsizler Türkiye'nin Afrika'da ne işi var diyor" diye konuştu. 

FRANSA BİZE İNSANLIK DERSİ VEREMEZ

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'n, Mağrip'te "daha çok Türkler tarafından yapılan dezenformasyon ve propaganda" ile "yeniden yazılan tarihe" karşı Arapça ve Berberice yayınlar üretmek istediklerini belirtmişti Macron'un bu açıklamaları Cezayir'de hem resmi hem de sivil kanattan tepki gördü. açıklamalara bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Kendi kanlı ve katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek istemeyenlerle biz muhattap olmayız.Avrupa, Fransa bize insanlık dersi veremezler. Önce Türkiye'den öğrenmeleri lazım" dedi.

HİÇ KİMSE KILINIZA DOKUNAMAZ

Kılıçdaroğlu'nun bürokratları tehdit eden sözlerine de tepki gösteren Erdoğan, "Muhalefet memuru tehdit ediyor. Memur olarak görevinizi yaptığınız sürece hiç kimse kılınıza dokunamaz. Oyuna gelmeyin.. Muhalefetin nefret ve tehdit siyasetini, eser ve kardeşlik siyasetliyle başarısızlığa uğratacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...