Tgrt Haber

Son dakika! Denizli'de hastane kafeteryasına silahlı saldırı: Çok sayıda ekip sevk edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
01 Mart 2024 17:36 - Güncelleme : 01 Mart 2024 19:42
Denizli,Hastane,Silahlı saldırı

Son dakika haberi... Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde bulunan kafeteryada oturanlara ateş açıldı. Saldırıda çok sayıda kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili valilikten açıklama gelirken, hastanenin de ziyaretlere kapatıldığı belirtildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde dehşet dolu anlar yaşandı. Hastane bahçesindeki kafeteryaya kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. 

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kurşunların havada uçuştuğu saldırının ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralanan 7 kişi, hastanede tedavi altına alındı. Yaralılarından 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Son dakika! Denizli'de hastane kafeteryasına silahlı saldırı: Çok sayıda ekip sevk edildi - 1. Resim

EKİPLER ZANLILARIN PEŞİNDE

Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Yaşananların ardından acil servis etrafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki kafeterya kısmında yaşanan ve 7 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Denizli Valiliği’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “01 Mart 2024 günü saat 16.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki kafeterya kısmında, ilimizde faaliyet gösteren bir eğlence mekanının sahibi ve yanında bulunan şahıslar, hasta ziyareti için kafeteryada bulunduğu esnada, kimliği belirsiz iki kişi tarafından rastgele tabanca ile ateş açılması sonucu bahse konu işletme sahibi ve yanında bulunan 6 kişi yaralanmış olup, yaralı şahısların tedavileri PAÜ Hastanesinde yapılmaktadır. Şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Son dakika! Denizli'de hastane kafeteryasına silahlı saldırı: Çok sayıda ekip sevk edildi - 2. Resim

SALDIRININ YAŞANDIĞI HASTANE ZİYARETLERE KAPATILDI

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantini önünde bugün meydana gelen silahlı saldırı sonrası, hastane yönetimi aldığı hasta ziyaretlerini bir süreliğine durdurdu. Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hastane bahçesinde bulunan kafeterya önünde yaşanan silahlı saldırı sonucunda 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Polis ekipleri olay yerine gelerek kantin çevresinde güvenlik şeridi geçti. Güvenlik açısında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği, son dakika kararı alarak hastane ziyaretlerini bir süreliğine ziyaretçilere kapattı. Hastanenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Güvenlik sebebiyle bir süreliğine hastanemize ziyaret yasaktır" denildi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...