Tgrt Haber

Son dakika: Esra ve Nuri Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin 3 kişi tutuklandı

01 Aralık 2021 17:58
Son dakika: Esra ve Nuri Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin 3 kişi tutuklandı
Nuri Yıldız,esra yıldız,cinayet

Son dakika: Avcılar’da otel işletmecisi Esra ve Nuri Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son dakika: Beyoğlu'nda otel işleten Esra ve Nuri Yıldız çifti 10 Ekim günü Avcılar’da öldürüldü. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler neticesinde zanlıların eşkalleri belirlendi. İncelemelerin ardından 10 Ekim günü saat 22.00 sıralarında Beyoğlu’ndaki otellerinden çıkan Nuri Yıldız’ın Bahçelievler’de yol kenarında aracını durdurarak beklemeye başladığı, bir süre sonra başka bir aracın arkasına yanaştığı ve içindeki iki kişinin Yıldız’ın aracına yaklaşarak silahla ateş edip öldürdüğü görüldü.

4 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Zanlıların Nuri Yıldız'ın yeğenleri Ferhat Y. ve Mühyettin Y. oldukları tespit edildi. Zanlılar, Haramidere’de Yıldız’ın cesedini ağaç altına bıraktı. Şüphelilerin ardından çiftin yaşadığı eve gelerek Esra Yıldız’ın boğazını bıçakla keserek öldürdüğü ve Nuri Yıldız’ın aracını yaktıkları da tespit edildi.Şüpheliler Ferhat Y. (27), Mühyettin Y. (35), Aleyna Y. (20), Fahri Y. (58), Zübeyde Y. (65), Songül Y. (37) ve Berfin Y. (26) emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade işlemleri tamamlanan 3 şüpheli tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...