Tgrt Haber

Son dakika haberi: Kütahya'da 5 büyüklüğünde deprem

31 Ağustos 2021 14:15
Son dakika haberi: Kütahya'da 5 büyüklüğünde deprem
Kütahya,deprem,Altıntaş

Son dakika haberi: AFAD, saat 14.04'te merkez üssü Kütahya'nın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem Ankara, Afyon, Eskişehir'de de hissedildi.

Son dakika... Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ÇATAKLI: OLUMSUZ İHBAR ULAŞMAMIŞTIR

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde saat 14.04'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Alanda tarama çalışmalarına devam edilmektedir. Geçmiş olsun" dedi.

ERCAN: DAHA BÜYÜĞÜ ŞAŞIRTICI OLUR

Deprem Uzmamnı Profesör Doktor Övgün Ahmet Ercan, "Kütahya Altıntaş da 14.04 de M5,0 büyüklüğünde küçük bir deprem oldu. Yıkıcı olmaz. Daha büyüğü şaşırtıcı olur. Yoksulluk ne ölçüde çoksa deprem ölümleri o denli çoktur" değerlendirmesinde bulundu.

AFAD: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

AFAD'dan yapılan açıklamada "Geçmiş olsun Kütahya. Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.

KANDİLLİ'DEN DEPREM AÇIKLAMASI

​Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Altıntaş ilçesi Aydınlar köyü, büyüklüğünü ise 4.9 olarak açıkladı.

Son dakika haberi: Kütahya'da 5 büyüklüğünde deprem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...