Tgrt Haber
18 Mart 2024 16:07 - Güncelleme : 18 Mart 2024 17:51

Son dakika! Kocaeli'de fabrikada şiddetli patlama: 2 ölü, çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi... Kocaeli Gebze'de bulunan bir fabrikada şiddetli bir patlama yaşandı. Sanayi tüpünün patladığı olayda ilk belirlemelere göre; 2 kişinin hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com

Fotoğraf: Arşiv

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada şiddetli bir patlama medyada geldi. Sanayi tüpünün infilak ettiği olayda ilk belirlemelere göre;  2 kişinin hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Patlama ilişkin Valilikten açıklama da geldi.

 Valilik, patlamanın bütün yönleriyle incelenmekte olduğunu aktardı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kısa sürede patlamanın meydana geldiği fabrikaya ulaşan ekipler, Osman Üçüncü ile işçi Ahmet Bali'nin hayatını kaybettiğini yitirdi. 6 yaralı ise ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Osman Üçüncü'nün, Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi.

Üçüncü ve Bali'nin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

PATLAMA ANINDA HAYATLARINI KAYBETTİLER

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz"

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...