Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik vurdu, PKK'nın inleri yerle bir oldu: 26 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2023 09:03 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 09:39
Son dakika,,,PKK

Son dakika haber: MSB, dün gece Fırat Kalkanı bölgesindeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın geçen pazar Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirdiği bombalı saldırının ardından operasyonların düğmesine basıldı. Hem yurt içinde hem de yurt dışında PKK'ya peş peşe darbe indiriliyor. TSK ve MİT'in düzenlediği hava harekatlarıyla PKK inleri yerle bir oldu. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Suriye ve Irak'taki hedeflerin meşru olduğunu belirtip '3. taraflar uzak dursun' uyarısı yapmasının ardından beklenen operasyon gerçekleşti.

MİT, terör örgütü PKK/YPG'ye ait silah depoları ile sabotaj birimlerinin konakladığı binaları yerle bir etti. Belirlenen petrol sahaları ve elektrik santrallerinin de olduğu 30 hedef imha edildi.

Son dakika! Mehmetçik vurdu, PKK'nın inleri yerle bir oldu: 26 terörist öldürüldü

Öte yandan dün inlerinin yerle bir edildiği PKK'lı teröristler, operasyonlara karşı Fırat Kalkanı Harekat bölgesindeki Dabık üs bölgesine hain bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralanmıştı.

Teröristlerin bu hain saldırısına Mehmetçik'ten cevap gecikmedi. MSB, bölgedeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

"HAİN SALDIRIYA GÜÇLÜ ŞEKİLDE KARŞILIK VERİLDİ"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Dün gece Fırat Kalkanı Harekât bölgesindeki Dabık üs bölgemize gerçekleştirilen terörist saldırısına Mehmetçiklerimiz tarafından güçlü şekilde karşılık verildi. Bölgedeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1710172195966587119

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...