Tgrt Haber
25 Ekim 2018 14:16

Son dakika! Melih Gökçek ilk açıklama! Gökçek'ten Hayati Yazıcı'ya çok sert cevap

Son dakika gelişmesi... Melih Gökçek'ten ilk açıklama geldi. MHP'nin Ankara'dan aday gösterileceği konuşulan Melih Gökçek, kendisi için "İş olsun diye görevden almadık" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya çok sert bir cevap geldi.

Son dakika! Melih Gökçek ilk açıklama! Gökçek'ten Hayati Yazıcı'ya çok sert cevap
melih gökçek,hayati yazıcı,gökçek ilk açıklama

Son dakika haberi! Melih Gökçek ilk kez konuştu. MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstereceği konuşulan Melih Gökçek, bir anda siyasetin gündemine oturdu. AK Parti cephesinde konuyla ilgili ilk açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Özhaseki, "Ben, Melih beyi aradım, ne olduğunu sordum. O da bana 'Yapılmış resmi bir teklif yok, ben de okuyunca şaşırdım ama ben AK Parti'liyim' dedi. Teşekkür ederiz dedik, kapattık. O yüzden çok abartılacak bir şey yok" diyerek rutin bir açıklama yaptı.

HAYATİ YAZI: GÖREVDEN ALINMASI İŞ OLSUN DİYE İSTENMEDİ

Özhaseki'nin ardından AK Parti cephesinden ikinci açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan geldi. Gökçek için sert ifadeler kullanan Yazıcı, "Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım" dedi.

GÖKÇEK'TEN YANIT GELDİ: TOZUNU ATARIM

Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Gökçek kanadından zehir zemberek bir yanıt geldi. Yazıcı için "Sabrımı taşıma" ifadesini kullanan Gökçek, "Davama zarar vermemek için susmaya devam ediyorum. Benimle ilgili kamuoyunun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin. Hadi yiğitsen devam et. Vallahi tozunu atarım" sözleriyle cevap verdi.

Son dakika! Melih Gökçek ilk açıklama! Gökçek'ten Hayati Yazıcı'ya çok sert cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...