Tgrt Haber

Son dakika! Pençe-Kilit Operasyonu'nda bir asker şehit oldu

19 Nisan 2022 23:20 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 23:39
Irak'ın kuzeyinde terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan 'Pençe Kilit Operasyonu' başlatılmıştı.

Son dakika haberi: Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya karşı başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu'ndan bir acı haber daha geldi. Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu roketatarlı saldırı sonucu şehit oldu

Irak'ın kuzeyinde terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan 'Pençe Kilit Operasyonu' başlatılmıştı.

Irak’ın kuzeyinde teröristlere yönelik başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu’nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu şehit oldu. Daha önce de operasyon bölgesinden Üsteğmen Ömer Delibaş'ın şehit haberi gelmişti.

ROKETATARLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur. Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1516512133118410758

TERÖRE 'PENÇE-KİLİT' DARBESİ

Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan 'Pençe Kilit Operasyonu' başlatılmıştı. Operasyon neticesinde 26 terörist etkisiz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...