Tgrt Haber

Son dakika! Yıldız Parkı'ndaki tarihi Çadır Köşkü'nde yangın! Ekipler seferber edildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 06:41 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 07:31
Yangın,Çadır Köşkü,İstanbul

Son dakika haberi...Beşiktaş'ta bulunan Yıldız Parkı içerisindeki Çadır Köşkü'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplerin hummalı çalışmasıyla söndürülen yangın tarihi yapıda büyük tahribata yol açtı.

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Yıldız Parkı içerisindeki tarihi Çadır Köşkü'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken ekiplerin hummalı çamlışmasıyla yangın söndürüldü.

RESTORAN OLARAK İŞLETİLİYORDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Beltur’un restoran olarak işlettiği tarihi Çadır Köşkü’nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, dumanların yükseldiği köşke kısa sürede müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Uzun süre duman tahliyesi yapılan köşkte ciddi maddi hasar meydana geldi.

SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Yangın çıktığı sırada köşkün kapalı olduğu ve içeride kimsenin olmadığı öğrenildi. Ekiplerin yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmaları sürüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...