Tgrt Haber

Son dakika! Zehir tacirlerine "çelik" tokat! 194 zanlı yakalandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajanhsı
21 Nisan 2024 08:16 - Güncelleme : 21 Nisan 2024 08:46

Son dakika haberi... 81 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen “NARKOÇELİK-13” Operasyonlarında;  451 kg uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 194 kişi yakalandı.

81 ilde uyuşturucu madde imalat ve satışını yapan şahıslara yönelik düzenlenen “Narkoçelik-13” operasyonlarında 194 şüpheli yakalandı.

Operasyona ilişkin detaylı bilgileri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, klasikleşmiş bir biçimde erken saatlerde sosyal medya hesabından paylaştı.

Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; operasyon Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca, 4 bin 289 ekip, 14 bin 108 personel ve 196 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla düzenlendi. 

YÜZLERCE KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan baskınlar neticesinde belirlenen adreslerde veya şahısların üzerinde toplamda 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 194 zanlı ise yakalanarak gözaltına alındı.

Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre operasyonlar sonucu başkent Ankara’da 40 kilogram esrar ele geçirilirken, 6 şüpheli ise yakalandı. Megakent İstanbul’da ise 7 kilogram kokain ele geçirilirken 1 şüpheli yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajanhsı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...