Tgrt Haber
21 Nisan 2016 11:57

Su tankerine çıkan çocukların tehlikeli yolculuğu

Üsküdar’da seyir halinde bulunan bir traktörün arkasındaki su tankerine binen 6 çocuk, faciaya davetiye çıkardı. Kırmızı ışıkta duran traktörden inerek kaçan çocuklardan biri görüntü alındığını fark edince kameraya yumruk attı.

Su tankerine çıkan çocukların tehlikeli yolculuğu
su tankeri,tehlikeli yolculuk,

Üsküdar Libadiye Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan bir traktörün arkasındaki su tankerine çıkan çocukların oluşturduğu görüntü yürekleri hoplattı. Toplam 6 çocuk tankerin üzerinde ve arkasında yoldaki köpekleri de peşine takarak uzun bir süre ilerledi. Seyir halindeyken basın mensuplarının görüntü aldığını fark eden bir çocuk, tankerin üzerinden tepki gösterdi ve küfürler yağdırdı.
Çocuklar bir süre daha devam eden traktör kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada tankerden atlayan çocuklar kaçmaya başladı. Görüntü alınmasından rahatsız olan bir çocuk ise gazetecilerin sorularına karşılık, “Sana ne sen niye çekiyorsun” diyerek tepki gösterdi ve kameraya yumruk attı. Sırtında okul çantası olan çocuk daha sonra kaçarak uzaklaştı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...