Tgrt Haber
18 Kasım 2021 23:17

Suriye uyruklu sanatçı Omar Souleyman serbest bırakıldı

PKK/YPG terör örgütüne üye olmak suçundan Şanlıurfa’da gözaltına alınan Suriye uyruklu ünlü sanatçı Omar Souleyman lakaplı Omar Almasikh serbest bırakıldı.

Suriye uyruklu sanatçı Omar Souleyman serbest bırakıldı
Omar Souleyman,Şanlıurfa,,gözaltı,

Suriyeli ünlü sanatçı Omar Souleyman olarak bilinen Omar Almasikh, Şanlıurfa’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla terör örgütü PKK/PYD’ye üye olmak suçundan gözaltına alındı. Hakkında yakalama kararı olan Omar Souleyman’ın Karaköprü’de bir ikamette bulunduğu ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Gerçekleştirilen başarılı operasyonla Omar Almasikh, gözaltına alındı.

MAHKEME TARAFINDAN SERBEST BIRAKILDI 

Almanya’da yaşadığı dönemde bir konserde terör örgütü PKK/YPG ile sözde lideri Abdullah Öcalan’ı övücü konuşma yaptığı iddiasıyla Şanlıurfa’da gözaltına alınan Suriye uyruklu ünlü sanatçı Omar Souleyman lakaplı Omar Almasikh, işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Souleyman, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ensar Çelik21 Aralık 2022 10:18

Çok iyi şarkıcı

Ahmet16 Ekim 2022 17:31

Omar Suman

Sonraki Haber Yükleniyor...