Tgrt Haber
16 May 2022 14:36 - Güncelleme : 16 May 2022 14:45

Şimdi de bu! Suriyeli sığınmacı polis arabasında video yayımladı, sosyal medya çalkalandı

TikTok’ta 110 binden fazla takipçisi olan Syria0333 kullanıcı isimli bir kişinin son gönderisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İstanbul’da yaşadığı öğrenilen Suriyeli sığınmacının polis aracı kullanırken çevresindekileri selamladığı görüntüler büyük tepki topladı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT Haber
suriyeli,polis arabası,sosyal medya

Son zamanlarda siyasetin ana tartışma konusu haline gelen sığınmacılar sorunu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tartışmasıyla alevlenen sığınmacı meselesinde her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

POLİS ARABASIYLA ÇEVRESİNİ SELAMLADI

Şimdi de Syria0333 ismine sahip bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşım ortalığı ayağa kaldırdı. Son gönderisinde polis arabası kullanan Suriyeli’nin, aracı kullanırken bir yandan da çevredekilere selam verdiği görülüyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

110 binden fazla takipçiye sahip kullanıcının paylaştığı video kısa sürede gündem olarak TikTok’ta 40 binden fazla kişi tarafından izlendi. Polis aracı kullanan Suriyeli sığınmacı hakkında henüz yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi.

Polis arabasını kullanan Suriyeli sığınmacının plakayı da özellikle kapattığı görülen video sosyal medyada eleştirilerin odağı haline gelirken sığınmacının aracı ne şekilde temin ettiği henüz bilinmiyor.


Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...