Tgrt Haber
22 Kasım 2017 13:17

Survivor'ın yeni ismi Murat Ceylan | Murat Ceylan kimdir?

Survivor 2018'de takımlar yavaş yavaş şekilleniyor. Acun Ilıcalı All Star 2018'e katılacak isimleri teker teker açıklıyor. Son olarak Murat Ceylan Survivor All Star'a Merve, Nagihan, Sema'dan sonra katılan 5. isim oldu. Peki Murat Ceylan kimdir, Murat Ceylan ne iş yapar?

Survivor'ın yeni ismi Murat Ceylan | Murat Ceylan kimdir?
murat ceylan,murat ceylan survivor,murat ceylan kimdir,murat ceylan yarışacak mı

Survivor'a All Star 2018'e kimler gidiyor? Acun Ilıcalı isimleri teker teker açıklıyor. Merve, Nagihan, Sema'dan sonra  Murat Ceylan'ın Survivor'da yarışacağını açıkladı. Daha önce Gönüllüler Takımı'ndan Cumali Akgül, Ünlüler takımından ise Turabi, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın isimleri açıklanmıştı.  Peki Murat Ceylan kimdir, Murat Ceylan ne iş yapar?
 

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk oldu.

Canlı yayında konuşan Ilıcalı, 'Survivor 2018' yarışmasının 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde "Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Sema Aydemir'in, All Star kadrosunda olacağı" tweetini atan Acun Ilıcalı, yeni bir ismi daha açıkladı. 'Survivor 2013'te yer alan 1991 doğumlu Murat Ceylan, yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Survivor'ın yeni ismi Murat Ceylan | Murat Ceylan kimdir?

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir.
Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.
Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın Hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. Yarışmada ünlüler takımında Bennu Gerede, Cengiz Çoşkun, Doğukan Manço, Erhan Yavuz, Larissa Gacemer, Nazenin Tokuşoğlu, Irmak Atuk, Ümit Karan yarışırken gönüllüler takımında ise Bozok Gören, Dağhan Külegeç, Duygu Çetinkaya, Emel Erdemanar, Gül Fakı, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Seda Akman yarıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...