Tgrt Haber

Taksim'de vatandaşların kavurucu sıcakla imtihanı... 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Temmuz 2023 18:10 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 18:25
sıcak,Taksim,

Meteoroloji'nin bugün İstanbul için yaptığı uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlar öğle saatlerinde kavurucu sıcağa aldırış etmeden kendini sokağa attı. Kimi vatandaşlar ellerindeki defterle serinlemeye çalışırken kimileri de başından aşağı soğuk su boca etti. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden uyardığı kavurucu sıcaklıklar kendini gösterdi. Yetkililer zorunlu olmadıkça 10.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması yönünde vatandaşları uyarmıştı. 

Sıcaklara aldırış etmeyen ve insan yoğunluğun yaşandığı Taksim'de sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için farklı yollar denedi. Vatandaşlardan bazıları kendilerini gölgenin altına atarak, bazı vatandaşlar aldıkları soğuk suyu kafalarına dökerek, bazıları da su içerek serinlemeye çalıştı. Taksim Meydanı'ndaki turistler ise şemsiyeyle dolaşarak güneşin etkisini azaltmaya çalıştı. 

Taksim'de vatandaşların kavurucu sıcakla imtihanı... 

KAVURUCU SICAKLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DE ETKİLİ OLACAK

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgalarının önümüzdeki bir kaç gün daha etkili olacağı öğrenildi.  

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...