Tgrt Haber
06 Eylül 2021 12:28

Tanju Özcan CHP’den ihraç edildi mi? CHP MYK toplantısından çıkan sonuç

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir sosyal medya yayınında sağlık sorunu nedeniyle çocuk sahibi olamadığı için kendisinden yardım isteyen kadına çirkin sözler sarf etmesi büyük tepkilere neden olmuştu. CHP MYK toplantısında bugün Tanju Özcan hakkında karar verecek. Peki Tanju Özcan ihraç edilecek mi? İşte CHP MYK toplantısından çıkan sonuç.

Tanju Özcan CHP’den ihraç edildi mi? CHP MYK toplantısından çıkan sonuç
CHP,MYK

Geçtiğimiz günlerde yardım isteyen bir kadın hakkında çirkin sözler sarf eden Tanju Özcan hakkında CHP bugün bir karar verdi. CHP sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan'ın sözlerine tepki gösterdi. Böyle bir açıklamanın kabul edilmeyeceğini söyleyen Öztrak Tanju Özcan’ın durumunun MYK toplantısında değerlendirileceğini söylemişti. 

TANJU ÖZCAN CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ Mİ?  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir programda, kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadınla ilgili söylediği çirkin sözler tepkilere neden oldu. CHP, Tanju Özcan için MYK toplantısında kararını vereceği duyurmuştu. Tanju Özcan CHP MYK toplantısı ardından; kınama, uyarı, geçici ihraç ya da kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi ve Tanju Özcan’dan sözlü savunma istenmesi bekleniyordu. Tanju Özcan savunma vermediği takdirde yazılı savunma da kabul edilecek. MYK toplantısı ardından CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında karar verildi.

CHP MYK toplantısı 6 Eylül Pazartesi saat 12.00’de yapıldı. Toplantının en önemli konusunun Tanju Özcan’ın ihraç edilip edilmeyeceği olması bekleniyordu. CHP MYK toplantısının ardından açıklama yapan CHP Sözcüsü Fait Öztrak açıklama yaptı. Buna göre Öztrak, Tanju Özcan'ın özür dilediği hatırlattı ve Disiplin Kuruluna yönlendirildiğini ifade etti. 

Tanju Özcan CHP’den ihraç edildi mi? CHP MYK toplantısından çıkan sonuç

TANJU ÖZCAN AÇIKLAMA YAPTI  

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP MYK toplantısında durumunun görüşüleceğini öğrendikten sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Özcan “Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve Fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir” ifadelerini kullandı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...