Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 13:09 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 14:01

Tekirdağ’da feci kaza! Kamyonun çarptığı araçtaki baba ve ikizler öldü

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araçtaki sürücü Ercan Çiçek ile ikiz çocukları Merve ve Mustafa Çiçek hayatını kaybetti. Kazada 5 kişi yaralanırken kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
tekirdağ,kaza

Bayram sahibi kahreden kaza haberi Tekirdağ’dan geldi. Çorlu’da M.Y. idaresindeki kamyon, TEM otoyolu İstanbul-Edirne istikameti Hafa Tır Parkı Çerkezköy Gişeleri civarında, Ercan Çiçek idaresindeki hafif ticari araca arkadan çarptı.

300 METRE İLERİ SAVRULDU

Çarpmanın etkisi ile 300 metre sürüklenen hafif ticari araçtaki 8 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla çok sayıda sağlık, jandarma ve ekipleri sevk edildi. İlk müdahale sonrası sağlık ekipleri, yaralıları Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere kaldırdı.

BABA VE İKİZ ÇOCUKLARI KAZADA OLDU

Sürücü Ercan Çiçek ile ikiz çocukları Merve ve Mustafa Çiçek, hayatını kaybetti. Yaralılar Yasemin Öztürk, Firdevs Çiçek, Yusuf Çiçek, Nursena Öztürk, Gülbeyaz Özel'in hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Savcı ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Türk, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kamyon sürücüsü M.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ’da feci kaza! Kamyonun çarptığı araçtaki baba ve ikizler öldü

Tekirdağ’da feci kaza! Kamyonun çarptığı araçtaki baba ve ikizler öldü

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...