Tgrt Haber
26 Nisan 2024 14:44 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 14:58

Temizlik görevlileri çöpte dehşetle karşılaştı: Ayıyı lime lime etmişler...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde temizlik görevlileri konteyner içinde parçalanmış ayı buldu. Bölgeye yakın oturan bir kişinin evinde ayı kafası bulundu.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Temizlik görevlileri çöpte dehşetle karşılaştı: Ayıyı lime lime etmişler...

Orhangazi'de temizlik görevlileri, Muradiye Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi Caddesi üzerinde temizlemek için aldıkları konteynerde gördükleri manzara ile şaşkına döndü.

Çöp kutusunda parçalanmış etler gören temizlik görevlileri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri et parçalarının ayıya ait olduğunu belirledi.

BAHÇESİNDE AYI KAFASI BULUNDU

Et parçalarını atan kişi ya da kişileri tespit etmek için çalışma başlatan polis, bölgeye yakın bir yerde oturan E.K.'nin evinin bahçesinde ayıya ait kafa parçası buldu. Bahçede bulunan kafa parçası ve çöp konteynerleri içinde bulunan et parçaları Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gömülmek üzere götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...