Tgrt Haber
23 Kasım 2019 19:26

Terör Mağdurları Kongresi’nde TRT Kürdi muhabirinin gözyaşları

Fransa’daki 'Terör Mağdurları Kongresi’nde' kapanış manifestosunu, terör örgütü YPG/PKK terör örgütünün Nusaybin'de gerçekleştirdiği saldırıda babasını kaybeden TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir okudu.

Terör Mağdurları Kongresi’nde TRT Kürdi muhabirinin gözyaşları
Terör Mağdurları Kongresi,TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir

Fransa’da düzenlenen “Terör Mağdurları Kongresi’ne” gözyaşları damga vurdu.

“Seni çok özlüyorum baba”

Kongrenin kapanış manifestosunu YPG/PKK terör örgütünün Nusaybin'de gerçekleştirdiği saldırıda babasını kaybeden TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir okudu. Demir’in gözyaşları içinde okuduğu ve “Seni çok özlüyorum baba” diyerek bitirdiği manifestonun ardından salonda bulunanlar Demir'i uzun süre ayakta alkışladı, sahnedeki diğer terör mağdurları da kendisine sarılarak destek oldu.

Terör mağdurları katıldı

Kongreye Türkiye’den FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ağır yaralanan Polis Başmüfettişi Asım Bulat ile DEAŞ terör örgütünün 1 Ocak 2017'de İstanbul'da gerçekleştirdiği Reina saldırısında yaralanan Deniz Çeliker'in babası Muhsin Çeliker ve kongrenin 4 kişilik lansman ekibine seçilen annesi Bahar Çeliker de katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...