Tgrt Haber
08 Haziran 2022 11:45 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 12:47

Son dakika! Terör yuvalarına kilit vurmaya devam: 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin daha Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
milli savunma bakanlığı,terör

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, operasyon görüntülerinin yer aldığı bir video paylaşılarak 7 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

'Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz' başlığıyla yayımlanan videoda, teröristlerin Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilerek Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği ifade edildi. MSB'nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz!

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1534455234625421314

DÜN DE 8 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Günlerdir devam eden operasyonlar sonucu terörün kökü kazınmaya devam ederken bir yandab da Suriye'ye yapılacak operasyonun hazırlıkları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın peş peşe yaptığı açıklamalar yeni harekata yeşil ışık yakarken dün de 8 terörist etkisiz hale getirilmişti. 

Milli Savunma Bakanlığı dün, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 8 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...