Tgrt Haber
08 Nisan 2017 14:16

TGRT Haber ve İHA'ya ödül

İstanbul Takipte haber sitesi "Alanında iz bırakanlar" ödül törenin bu yıl 3.’sünü düzenledi. TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı, 15 Temmuz’da milli iradeye sahip çıkılan yayınlarla ödüle layık görüldü.

TGRT Haber ve İHA'ya ödül
tgrt haber,yücel koç,hamit arvas,

İstanbul Takipte Haber Sitesi tarafından 3'üncüsü düzenlenen Alanında İz Bırakanlar Ödül Töreninde İhlas Haber Ajansı(İHA) ile TGRT Haber basın alanında ödüle layık görüldü. Hüseyin Adil Yelkenci’nin sahibi olduğu İstanbul Takipte Haber Sitesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Alanında İz Bırakanlar Ödül Töreni Üsküdar'daki Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Her yıl bir temayla gerçekleştirilen etkinlikte bu yıl Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) tarafından gerçekleştirilen ve büyük kahramanlık örnekleri gösterilerek engellenen 15 Temmuz Darbe Girişimi tema olarak belirlendi.

Ödül törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ile 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler ile davetliler katıldı.

Gecede birçok alanda ödüller verilirken, basın alanında basın alanında TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç ile İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Hamit Arvas ödüle layık görüldü. İHA Genel Müdürü Hamit Arvas adına İHA'dan Mustafa Biçer, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç adına ise Türkiye Gazetesi'nden Cüneyt Bitikçioğlu ödüllerini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in elinden aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...