Tgrt Haber
26 Nisan 2014 18:33

THY uçağında bomba paniği

Türk Hava Yolları uçağının kalkışı öncesinde Pakistan asıllı bir yolcu, üzerinde bomba olduğunu iddia etti, sefer iptal oldu.

THY uçağında bomba paniği
Atatürk Havalimanı'nda bomba paniği, Türk Hava Yolları, thy, uçak, bomba, istanbul,

THY'nin İstanbul-Tiflis seferini yapacak uçağına bir yolcu bomba tehdidinde bulunca uçak seferden çekildi. TK 382 uçuş numaralı saat 13.10'da İstanbul-Tiflis seferini yapmak üzere hazırlanan THY uçağındaki yolculardan biri, kolundaki saati göstererek "Uçağa bomba yerleştirdim. Patlatacağım" dedi. Bunun üzerine kaptan pilot, kule ile görüşerek uçağı park pozisyonuna çekti. Polis ekiplerinin çağrılmasının ardından uçaktaki 124 yolcu tahliye edildi. Tehditte bulunan kişi ise gözaltına alınarak, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu kişinin, Pakistanlı olduğu öğrenildi. Bomba imha uzmanlarının uçakta incelemesi devam ediyor. Yolcuların başka bir uçakla Tiflis'e hareket edeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...