Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 12:24 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

Tıp fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in ölümünde ilk detaylar

Kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra bir daha haber alınamayan ve dün akşam saatlerinde cansız bedeni bulunan tıp öğrencisi Onur Alp Eker'in ölüm nedeni Adli Tıp'ta yapılan otopsisi ile belli olacak. Ailenin kurumun önündeki acı bekleyişi sürüyor. İlk bulgulara göre Eker'in bedeninde darp izine rastlanmadı. Cep telefonu da yanında.

Tıp fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in ölümünde ilk detaylar
onur alp eker,ankara

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve dün akşam cesedine ulaşılan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'in otopsi işlemleri tamamlandı. 

Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde dün akşam bulunan tıp fakültesi öğrencisi Eker'in cesedi, ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi.

VÜCUDUNDA DARP İZİ YOK

Eker'in cenazesi, otopsinin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Polis ekiplerinin Eker'in ölümüyle ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu arada, ailenin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor. Onur Alp Eker'in cesedine ulaşıldığında, üstündeki kıyafetlerine zarar gelmediği, vücuduna herhangi bir darp izine rastlanmadığı, cep telefonunun da yanında olduğu öğrenildi. 

Tıp fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in ölümünde ilk detaylarAcılı aile, Adli Tıp Kurumu önünde, otopsinin bitmesini bekledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...