Tgrt Haber

Park halindeki tıra arkadan çarptı: Hurdaya dönen araçta 1 kişi hayatını kaybetti

07 Haziran 2022 10:29 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 10:33
Park halindeki tıra arkadan çarptı: Hurdaya dönen araçta 1 kişi hayatını kaybetti
İstanbul,Kaza

İstanbul’da Çamlıca gişelerinde aracının kontrolünü kaybeden bir sürü, part halindeki tıra arkadan çarptı. Otomobilin adeta pestile döndüğü feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de ağır yaralandı.

İstanbul’da TEM otoyolunda Çamlıca gişelerini geçtikten sonra direksiyon hakimiyetinin kaybeden sürçü, emniyet şeridinde park halinde duran tıra arkadan çarptı.

Kazanın etkisiyle otoyolun kenarına savrulan otomobildeki sürücü ve yolcu pestile dönen aracın içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ekiplere haber vermesiyle olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Bölgeye gelen ekipler tarafından yapılan ilk kontrolde, otomobilin yolcu kısmında oturan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı sürücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi de kaza yerinde yapılan çalışmaların ardından morga kaldırıldı.

Park halindeki tıra arkadan çarptı: Hurdaya dönen araçta 1 kişi hayatını kaybetti

TIR SÜRÜCÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Tır sürücüsü, polis tarafından ifade işlemleri için karakola götürüldü.

Otoyolda kaza nedeniyle kontrollü sağlanan trafik akışı, çekici yardımıyla kaza yapan aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...