Tgrt Haber
12 Nisan 2024 13:19 - Güncelleme : 12 Nisan 2024 13:35

Tokat atınca ortalık karıştı... Metroda kadınlar birbirine girdi: Bırakın dalsınlar...

İstanbul'da metroda yan yana oturan iki kadın arasından tartışma çıktı. Kadınlardan birinin tokat atması üzerine ortalık bir anda karıştı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com

İstanbul'da bayram tatili dolayısıyla toplu ulaşımda büyük bir yoğunluk var. Bu yoğunluktan kaynaklı bazen vatandaşlar arasında gerginlik çıkıyor bazen de bu gerginlik kavgaya dönüşüyor.   

Tartışma sonucu çıkan kavgalardan biri; Üsküdar-Samandıra Merkez Metro Hattı'nda yaşandı. Metroda yolculuk eden iki kadın arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı.

TOKAN ATINCA ORTALIK KARIŞTI...

Yan yana oturan kadınlardan biri diğerine tokat atınca olanlar oldu. Saniyeler içinde ortalık karıştı. Bir anda birbirlerine saldıran kadınları metrodaki diğer vatandaşların araya girmesiyle ayrıldı. 

Tokat atınca ortalık karıştı... Metroda kadınlar birbirine girdi - 1. Resim

"BIRAKIN DALSINLAR BİRBİRLERİNE"

Öte yandan metroda bulunan bir vatandaşın ise "Bırakın dalsınlar birbirlerine" ifadelerini kullanası dikkatlerden kaçmadı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...