Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni Tokatçı Berber, yediği tokatla yere yığıldı

27 Aralık 2021 14:50
Sosyal medya fenomeni Tokatçı Berber, yediği tokatla yere yığıldı
Tokatçı Berber,Mehmet Bayraktar,Sosyal medya,Tokat

Dükkanına gelen müşteriler tokatlayarak tıraş eden ve bunları sosyal medyada paylaşan Mehmet Bayraktar (Tokatçı Berber), sokakta yürüdüğü sırada kendisine seslenen bir kişi tarafından ‘Bana neden cevap vermedin’ diyerek saldırıya uğradı. Aldığı darbeyle neye uğradığını şaşıran Tokatçı Berber, kendini yerde buldu.

İstanbul Avcılar’da berber dükkanı işleten Mehmet Bayraktar (Tokatçı Berber), gelen müşterilerini tıraştan sonra sacını yıkarken tokat attığı videoları sosyal medya hesabından paylaşamaya başladı. Kısa bir süre içinde viral olan Mehmet Bayraktar’ın adı ‘Tokatçı Berber’ olarak anılmaya başladı.

Saç yıkarken müşterilerine durmadan tokat atan ve şampuanı Sosyete Kasabı Nusret Gökçe’nin (Salt Bae) tuz atma imzası gibi döken Tokatçı Berber’in videoları kısa süre içinde beğeni rekorları kırmıştı.

YEDİĞİ YUMRUKLA YERE YIKILDI

Akşam saatlerin yolda telefonda konuşarak yürüyen Bayraktar, kimliği belirsiz bir kişi tarafından seslenmesine rağmen cevap alamadığını gerekçe gösterilerek şiddete maruz kaldı. Saldırganın yüzüne vurmasıyla birlikte neye uğradığını şaşıran Tokatçı Berber, kendini bir anda yerde buldu. Kendine geldikten sonra polise giden Bayraktar, hastaneye giderek darp raporu aldı.

"TELEFONLA KONUŞUYORDUM DUYMADIM"

Mehmet Bayraktar, ifadesinde daha sonradan M.Y. olduğunu tespit ettiğini öne sürdüğü bu kişiden şikayetçi oldu.  Saldırının sosyal medyada ünlenmesinden kaynaklandığını öne süren Bayraktar, “Tanımadığım bir kişi bana Tokatçı berber diyerek seslendi. Telefon ile konuşuyordum, duymadım. Bu şahsı tanımam ve aramızda geçmişe dayanan bir husumet yaşanmamıştır. Beni darbeden bu şahsın tespit edilerek yakalanmasını istiyorum” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...