Tgrt Haber

Torbacılara 'Narkogüç' operasyonu! 5 kişi tutuklandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 May 2024 22:54 - Güncelleme : 09 May 2024 22:56

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı. 

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına karşı "Narkogüç" adında operasyon gerçekleşti.

Torbacılara 'Narkogüç' operasyonu! 5 kişi tutuklandı  - 1. Resim

Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon kapsamında, önceden belirlenen adreslere koordineli olarak baskınlar düzenlendi. Yürütülen aramalarda detektör köpeklerin de yardımıyla 262,35 gram bonzai, 244 adet sentetik ecza, 2,31 gram metamfetamin, 1,37 gram fubinica, hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait şarjörler ve 24 adet mermi ele geçirildi. 

Torbacılara 'Narkogüç' operasyonu! 5 kişi tutuklandı  - 2. Resim

Gözaltına alınan Turabi G., Çağrı G., Halim B., Volkan B. ve Önder G. tutuklandı, Hasan G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...