Tgrt Haber
23 Haziran 2022 09:43 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 09:57

Torbacının ‘şifreli’ pazarlama yöntemi hayrete düşürdü! Eroini ‘Erol Abi’, metamfetamini ‘Metin Abi’ diye sattı

Muş'ta zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan bir torbacının 'şifreli' pazarlama yöntemi hayrete düşürdü. Eroini "Erol abi", metamfetamini "Metin abi" şifresiyle pazarlayan torbacının evinden 2 kalaşnikof silah ele geçirildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Torbacının ‘şifreli’ pazarlama yöntemi hayrete düşürdü! Eroini ‘Erol Abi’, metamfetamini ‘Metin Abi’ diye sattı
Muş,Uyuşturucu,Narkotik,Torbacı

Muş’ta zehir tacirlerine yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen operasyonda şafak baskınları düzenlendi. 118 personelin katıldığı operasyonda, gözaltına alınan 8 şüpheliden 4’ü tutuklandı. Tutuklanan zehir tacirlerinden birinin ‘şifreli’ pazarlama yönetimi hayrete düşürdü.

EVİNDE MÜHİMMAT ÇIKTI

Eroini "Erol abi", metamfetamini "Metin abi" şifresiyle pazarlayan torbacının adresinde, 2 kalaşnikof silah ve bunlara ait 87 fişek, 5 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 4 şarjör ile 38 mermi ele geçirildi.

PKK’YA AİT YASAKLI KİTAP BULUNDU

Zehir tacirinin evinde ek olarak terör örgütü PKK’ya ait yasaklı olduğu değerlendirilen 1 kitap, 31,67 gram esrar maddesi, 17,03 gram metamfetamin maddesi ile 1,84 gram sentetik uyuşturucu maddesi de ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...