Tgrt Haber
04 Haziran 2021 06:27

TSK’nın kullandığı silahlar göz doldurdu

Romanya’da gerçekleştirilen NATO tatbikatında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kullandığı araç gereç, silah ve teçhizat sergilendi.. O anları Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştı.

TSK’nın kullandığı silahlar göz doldurdu
milli savunma bakanlığı,,NATO tatbikatı,,TSK,,Türk Silahlı kuvvetleri,

15 ülkeden 30 bin askerin katıldığı NATO Steadfast Defender 2021 Tatbikatı sona erdi. Tatbikatta Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kullandığı araç gereç, silah ve teçhizat sergilendi.

Tatbikat için Türk ordusu Mayıs ayı başında Romanya’ya gitti. Tatbikat SIRASINDA bin 356 askerin yanı sıra 214 aracın yer aldığı kafile Romanya’da adeta gövde gösterisi yaptı.

NATO tatbikatında Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullandığı araç gereç, silah ve teçhizat da sergilendi. O anları Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştı.

Türk askeri farklı ülkelerin askerlerine yerli ve milli silahları tanıtarak nasıl kullanılacağını anlatırken yabancı askerler operasyonlarda kullanılan araçları da inceledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...