Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 23:24 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 23:52

Ümit Özdağ'ın zor anı: Suriyeli sığınmacıdan aldığı cevapla şoke oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Kilis'te bir esnaf ile gerçekleştirdiği sohbet esnasında kullandığı ifadeler gündem oldu. Esnafa yönelttiği ‘Nerelisin sen?’ sorusuna 'Suriyeliyim, Türkmenim' cevabını alan Özdağ, 'Ha sen Türkmen'sin, bizdensin. Sende sorun yok. Suriyeliler dönsün, Türkmen kardeşlerimizden isteyenler burada kalabilir” dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Ümit Özdağ,Suriye,Sığınmacı,Mülteci,Kilis,Zafer Partisi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın göçmenlerle ilgili kullandığı ifadeler her defasında Türkiye’nin gündemine oturuyor. Suriyelilerin yoğunlukta yaşadığı Kilis’e giden Özdağ, burada bulunan esnafla sohbet etmeye başladı.

"NERELİSİN SEN?"

Bir dükkana giren Özdağ, tezgahın arkasında duran Suriyeli sığınmacıya 'Nerelisin sen?' diye sordu. Esnaftan 'Türkmenim' cevabını alan Özdağ'ın sonrasında kullandığı ifadeler gündem oldu.

'TÜRMENİM' CEVABINI ALAN ÖZDAĞ: BİZDENSİN, SENDE SORUN YOK

'Ha sen Türkmen'sin' diyerek geri adımını yineleyen Özdağ, "Bizdensin. Sende sorun yok. Yasalara göre de sorun yok. Suriyeliler dönsün, Türkmen kardeşlerimizden isteyenler burada kalabilir" dedikten sonra dükkandan ayrıldı. Özdağ’ın bu ifadelerine bazı vatandaşlar  sosyal medyada tepki gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...