Tgrt Haber
30 Haziran 2021 07:36

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar bıçaklı kavga sonrası gözaltında: 7’si polis 12 yaralı

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında Beyoğlu’nda bir otelin restoranında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 7'si polis toplam 12 kişi bıçakla yaralandı. Özel Harekat polisleri tarafından gözaltına alınan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar, Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar bıçaklı kavga sonrası gözaltında: 7’si polis 12 yaralı
ayşegül çınar,furkan çalıkoğlu,kavga,bıçaklama,saldırı

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi gece saatlerinde Beyoğlu’nda bir otelin restoranında kavga etti. Çınar’ın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, kavgayı ayırmak isteyen 5 otel çalışanını ve olaya müdahaleye gelen 7 polisi bıçakla yaraladı. Yaşanan dehşet kavga sonrası ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu gözaltına alındı.

Olay Beyoğlu Karaköy’de bulunan bir otelin restoranında gece saat 00.30 sıralarında yaşandı. Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu birbiriyle tartıştı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce restoran çalışanları müdahale etti. Ancak Furkan Çalıkoğlu, kavgaya müdahale etmeye çalışan 5 otel çalışanını bıçakla yaraladı. Olay yerine gelen polisler de kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak saldırgan Çalıkoğlu direnerek elindeki bıçakla bu kez de polislere saldırdı. Yaşanan arbedede 7 polis yaralandı.

FURKAN ÇALIKOĞLU’NU ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ TESLİM ALDI

Restoranda polislerin müdahalesinin ardından ola yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Bıçaklı saldırgan Furkan Çalıkoğlu’nu özel harekat etkisiz hale getirdi. Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi ifade vermek için Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar bıçaklı kavga sonrası gözaltında: 7’si polis 12 yaralı

GÖZALTINA ALINIRKEN KONUŞTU

Karakola girişi esnasında kameralara konuşan ve kendilerinin saldırıya uğradıklarını belirten Ayşegül Çınar, “Beyefendi kaçtı, bizi şimdi alıkoyuyorlar'' dedi.

UYUŞTURUCUDAN GÖZALTINA ALINMIŞTI

3 ay önce de uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınan ünlü oyuncu otomobilinde bulunan uyuşturucunun ise sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nu tarafından aracına koyulduğunu iddia etmişti.

Kavgada yaralanan 7 polis ve 5 otel çalışanının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar bıçaklı kavga sonrası gözaltında: 7’si polis 12 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...