Tgrt Haber

Vali ile çoban çocukların samimi diyaloğu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Nisan 2024 09:12 - Güncelleme : 14 Nisan 2024 09:13

Erzincan Valisi çayırda hayvan sürüsünü otlatan çocuklarla sohbet etti. Bir yandan eğitimlerine devam ederken bir yandan hayvancılık yapan yakınlarına yardımcı olan çocukların durumlarıyla ilgilendi.

Erzincan’ın Otlukbeli ilçesine giderken yolda büyükbaş hayvan sürüsü otaran çocukları gören Vali Hamza Aydoğdu, aracını durdurarak çocuklarla hemhal oldu. Vali ile çocukların şeker tadında karşılaşmaları yürekleri ısıttı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Otlukbeli ilçesine giderken yolda tesadüfen gördüğü çobanlık yapan çocuklara kayıtsız kalamadı. Aracını durdurup çocukların yanına giden Vali Aydoğdu, çocukların hal hatırlarını sorarak şeker ve hediye verdi.
Hafta sonları babalarına yardım etmek için büyükbaş hayvan sürüsünü otaran Sercan, Umut ve Musa Ali isimli 3 kardeşle yakından ilgilenen Vali Aydoğdu, çocuklardan derslerine iyi çalışacaklarına dair söz aldı.

Çocukların cebine bolca şeker dolduran Vali Aydoğdu, babalarıyla da bir süre sohbet ettikten sonra “Çocukların herhangi bir ihtiyacınız olursa bana ulaşmayı ihmal etmeyin” diyerek yola devam etti.
Vali Aydoğdu ile çobanlık yapan 3 kardeşin samimi anları izleyenlerin içini ısıttı.

Vali ile çoban çocukların samimi diyaloğu - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...