Tgrt Haber

Vicdan azabı 5 yıl sonra cinayeti ortaya çıkardı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2022 09:29 - Güncelleme : 24 Ağustos 2022 09:32
Vicdan azabı 5 yıl sonra cinayeti ortaya çıkardı!
Denizli,ceset,cinayet

Denizli’de 5 yıl önce arkadaşının öldürdüğü bir kişiyi, birlikte tarlaya gömdüklerini itiraf eden şahsın gösterdiği noktada çürümüş ceset bulundu. Duyduğu vicdan azabına 5 yıl dayanabilen şahsın gösterdiği yerde bulunan cesedin kime ait olduğu ise yapılacak çalışmaların ardından belli olacak.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi polise giderek itirafta bulundu. Arkadaşının 5 yıl önce bir cinayet işlediğini ve öldürülen kişiyi de arkadaşıyla birlikte boş bir tarlaya gömdüğünü söyleyen şahsın ifadesi sonrasında ekipler harekete geçti. 5 yıldır vicdan azabı çektiğini söyleyen şahsın gösterdiği yerde ekipler iş makinesi ile kazı çalışması başlattı.

EKİPLER GÖSTERİLEN YERDE CESET BULDU

Gün boyu süren çalışmalar sonucunda tarlada açılan 2 metre derinliğinde ve yaklaşık 30 metre uzunluğundaki çukurda çürümüş bir ceset bulundu. Bir erkeğe ait olduğu düşünülen ceset parçaları titiz bir çalışma ile çıkartılırken tanınmayacak halde olan ve delil torbalarına yerleştirilen ceset parçaları olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından kimlik tespitinin yapılması amacıyla adli tıp morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ve kayıp müracaatları üzerinden çalışma başlatıldı.

Vicdan azabı 5 yıl sonra cinayeti ortaya çıkardı!

Vicdan azabı 5 yıl sonra cinayeti ortaya çıkardı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...