Tgrt Haber

Yerden tavana kadar çöp.... Emekli öğretmenin cansız bedeni yüzlerce giysinin arasında bulundu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2024 08:43 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 08:56
avcılar,çöp ev

İstanbul Avcılar’da günlerdir haber alınamayan emekli öğretmenin cansız bedeni evinde biriktirdiği çöplerin arasında bulundu.

Ambarlı Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı apartmanda meydana gelen olayda, emekli öğretmen Hasan Ergin’nin yakınları, kendisinden haber alamadıkları için endişelendi. Bina görevlisine haber veren yakınları acı haberle sarsıldı. 

İhbar üzerine binaya itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bir süre sonra dışarı kötü koku çıkan dairenin içinde adım atacak yer olmadığı ve her yerin atık giysi ile dolu olduğu belirlendi. Kapı kilidi itfaiye ekipleri tarafından balta ile kırıldı.

YAKINLARI ACI HABERLE SARSILDI 

Girişin tavana kadar giysi ile dolu olduğunu gören ekipler eve pencereden girdi. Çöp ev olan dairedeki kıyafetler kısmen dışarı çıkarılırken güçlükle yapılan araştırmada evde kimse bulunamadı. Dün akşam saatlerinde ise daireye Ergin’in yeğenleri geldi. Yaşlı adamın cansız bedenini giysilerin arasında fark eden yeğenlerinin ihbarı üzerine apartmana tekrar polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri eve girerek çalışma yaparken Hasan Ergin’in cansız bedeni Adli Tıp Morguna götürüldü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...