Tgrt Haber

Yok artık dedirten anlar! Silah kaçakçısının evinden çıkanlar şoke etti

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2023 12:00 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 12:17
Silah,,Aydın,Emniyet

Aydın'da silah kaçakçısı olduğu tespit edilen bir şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda aralarında otomatik tüfeğin de bulunduğu çok sayıda silah ele geçirildi.

Silah kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen kişinin evine düzenlenen operasyonda otomatik tüfeğe kadar çok sayıda silah ele geçirildi. Evini cephaneye çeviren şüpheli kişi gözaltına alındı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana geldi.

Kaçakçılıkla mücadele kapsamında Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir kişinin evine operasyon düzenlendi. 

Yok artık dedirten anlar! Silah kaçakçısının evinden çıkanlar şoke etti

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Düzenlenen operasyonda A.T. isimli şüpheli kişinin evinden 10 adet 9 mm çapında tabanca, 5 adet pompalı tüfek, 1 adet otomatik tüfek, 12 adet şarjör, 60 adet tabanca/av tüfeği mühimmatı çıktı.

Şüpheli kişi yakalanırken, olaya ilişkin adli sürecin devam ettiği öğrenildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...