Tgrt Haber

Zeytinburnu'nda iş merkezinde korkutan yangın... Hamsterını almadan dışarı çıkmadı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Mart 2024 13:18 - Güncelleme : 19 Mart 2024 13:20

Zeytinburnu’nda bir iş merkezinde çıkan yangında içeride bulunanlar binayı terk etti. Çalışanlardan biri ise evcil hayvanı hamsterını alıp binadan öyle ayrıldı.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesinde bulunan 12 katlı iş merkezinin 5’inci katındaki ilaç imalatı yapan bir iş yerinde ufak çaplı bir patlama oldu. Patlamanın ardından yangın çıktı. Çalışanlar, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Zeytinburnu'nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterını almadan dışarı çıkmadı - 1. Resim

EVCİL HAYVANINI İÇERİDE BIRAKMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken çalışanlar ise binayı boşaltmaya başladı. İş merkezi çalışanlardan birisi ise evcil hayvanı Gine domuzu cinsi hamsterını alıp binadan çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Zeytinburnu'nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterını almadan dışarı çıkmadı - 2. Resim

"ÜST KATLARDAN BİR DUMAN KOKUSU GELDİ"

Yangının çıktığı an binayı terk eden bir çalışan, “Biz ofiste çalışırken üst katlardan bir duman kokusu geldi. Sonrasında aşağı indik, itfaiye geldi. Yangından dolayı camlar patladı. Herhangi kimse yaralanmadı, biz merdivenden aşağı indik” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...