Tgrt Haber
24 Kasım 2022 13:18 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 13:32

Zıp zıp hırsız kamerada: 10 saniye asılı kaldı, 40 bin liralık telefonu cebe attı

Bursa’da gece vakti müşteri gibi geldiği otelin resepsiyonunda bulunan 40 bin liralık cep telefonunu boyu yetmediği zıplayarak çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bursa,Hırsız

Bursa'nın Osmangazi İlçesinde bulunan bir otele gece vakti müşteri gibi gelen hırsız, resepsiyonda çalışan Yiğit Sarı’ya konaklamak için odayı fiyatlarını sordu. Ardından fiyatı pahalı bulduğunu söyleyen şüpheli otelin önüne çıktı.

YEMEĞE GİTMESİNİ FIRSAT BİLDİ

Zanlı, Sarı'nın yemek almak için karşı lokantaya gitmesi üzerine tekrar otele geldi. Sarı’nın resepsiyonda olmamasını fırsat bilen hırsız, resepsiyonun arkasında gözüne kestirdiği 40 bin liralık cep telefonunu boyu yetmediği için zıplayarak aldı.

Zıp zıp hırsız kamerada: 10 saniye asılı kaldı, 40 bin liralık telefonu cebe attı

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Azimli hırsız kaşla göz arasında uzaklaşsa da şüphelinin gittiği yeri telefonun konumundan takip eden Yiğit Sarı, hırsızı adım adım takip ederek 5 dakikada yakalamayı başardı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, yakayı ele veren şüpheli bıçak çekerek olay yerinden uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...