Tgrt Haber

Zonguldak'ta 'huzurlu sokaklar' denetimi: 5 şüpheli tutuklandı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Ekim 2023 09:50 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 09:59
Zonguldak'ta 'huzurlu sokaklar' denetimi: 5 şüpheli tutuklandı
Zonguldak,Jandarma,Asaiş

Zonguldak'ta gerçekleştirilen 'huzurlu sokaklar' denetiminde yakalanan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı. Denetimlerde uyuşturucu madde ve dinamit ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Zonguldak il Jandarma Komutanlığınca dün 34 ekip ve 120 personelin katılımıyla "Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlar Uygulaması" gerçekleştirildi.

Uygulamada 2 bin 994 kişi ile 344 araç sorgulandı.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

"Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma suçundan 1, "bilişim sistemlerini kullanmak suretiyle dolandırıcılık" suçundan 1, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan 1, "hırsızlık" suçundan 1 ve "karşılıksız yararlanma" suçundan 1 kişi olmak üzere hakkında adli işlem yapılan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Öte yandan adli makamlardan alınan karara gereği 1 kişinin evinde yapılan aramada 418 uyuşturucu hap, 2 patlayıcı madde (dinamit) ve dedektör ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...